Kerpe Kefken Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Kent Meydanı-Görükle Arası Tüm Metro İstasyonlarından Alıyoruz
PROGRAM

2018 yaz güneşinin keyfini çıkardığımız bu günlerde yüzme molası bol bir gezi dikkatinizi çekebilir. Eşsiz bir manzara ve Karadeniz kıyılarında geçireceğimiz bir gün sizleri tüm iş yoğunluğundan ve stresinden uzak tutacak. Gezimiz İzmit-Kandıra üzerinden şirin balıkçı kasabası Kefken ile başlayacak. Kefken ’de hafta sonları bölgesel pazar kurulan liman bölgesini, balıkçı barınağını ve sonrasında pembe kayalıkları göreceğiz. Karadeniz’in doğal koylarından biri, birçok film ve video klipte kullanılan ilginç kayalıkları ile Kerpe ’de Karadeniz manzarası eşliğinde isteyenlerle deniz kenarında Balık ziyafeti yapıyoruz (Extra) ,& çay-kahve ve yüzme molası için serbes zaman veriyoruz. 

Daha sonra akşam saatlerinde Bursa'ya hareket etmek için yola çıkıyoruz. Bir dahaki Tatil Adası Organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

 

  • Lüx otobüslerle ulaşım

  • Gidiş-Dönüş araç içi ve alan rehberlik hizmeti

  • Ferdi Kaza Ve Mali Mesuliyet Sigortası

  • Sabah Kahvaltı Paketi 

  • Rehberlik hizmeti



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

 

* Tüm Kişisel Harcamalar
* Öğlen Yemeği
* Ara Transfer ücretleri



Notlar

İptal Şartları
Tatil Adası Turizm San.ve Tic. Ltd.Şti
Kayhan Mahallesi İnegöl Çarşısı No:14 Osmangazi/Bursa
02242240603


Bu çıktı 27.04.2024 08:14 tarihinde verilmiştir. Tatil Adası Turizm San.ve Tic. Ltd.Şti tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.