Bozcaada Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Kent Meydanı-Görükle Arası Tüm Metro İstasyonlarından Alımımız Vardır
PROGRAM
Bozcaada - Ayazma Plajı - Rum Mahallesi

Sizin için belirtilen saat ve duraklardan siz sevgili misafirlerimizi alarak günübirlik Bozcaada turumuzu gerçekleştirmek üzere yola çıkıyoruz. Yapacağımız gece yolculuğumuz  ile yol üzerinde bulunan dinlenme tesislerinde vereceğimiz molalar sonrasında sabah saatlerinde Bozcaada’ya (Yunanca/Tenedos) gitmek üzere Geyikli’ye varıyoruz.

Geyikli'de siz değerli misafirlerimizi  Bozcaada’ya götürecek olan feribotu beklerken sahilde çay - kahve molamız için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra feribota binerek Bozcaada’ya varıyoruz. Bozcaada'nın şirin sokakları ve eski Rum evleriyle, üzüm bağlarıyla, pırıl pırıl deniziyle bizi kendine hayran bırakacak olan adanın sokaklarını gezmeye başlıyoruz. Bozcaada sokaklarını gezerken yöresel lezzetlerin tadına bakabilir, sevdiklerinize Bozcaada ürünlerinden sakızlı kurabiye, çeşit çeşit reçeller, mevsiminden üzüm, çeşitli hediyelik eşyalar alabilirsiniz. Şarap fabrikasında şarap yapımı hakkında bilgi alıp; şarap alışverişi yapabiliriz. Ada gezisi sonrasında serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirler Bozcaada'nın en meşhur plajı Ayazma'ya geçip deniz keyfi yapabilir. Tüm gün adanın güzel denizinden faydalanabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz  merkezde kalıp Ege’nin enfes balıklarından ve adaya özgü mezeleri tadabilecekleri balık restaurantlarında yemek yiyebilirler. Çınaraltında kahvelerimizi yudumlayıp fotoğraf çekimi için verdiğimiz molanın ardından  feribota binerek adadan ayrılarak Bursa'ya dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Bir dahaki Tatil Adası organizasyonlarında buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Lüx Araçlarla Ulaşım

Rehberlik

Seyahat Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Öğle Yemeği 

Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri

Tüm Kişisel Harcamalar



Notlar

İptal Şartları
Tatil Adası Turizm San.ve Tic. Ltd.Şti
Kayhan Mahallesi İnegöl Çarşısı No:14 Osmangazi/Bursa
02242240603


Bu çıktı 27.04.2024 07:41 tarihinde verilmiştir. Tatil Adası Turizm San.ve Tic. Ltd.Şti tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.