UÇAKLI BUTİK GAP TURU 2 GECE 3 GÜN Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1. Gün: İstanbul Havalimanı-Gaziantep-Halfeti-Şanlıurfa

Sabah 06:20 Türk Hava Yolları ile İstanbul Havalimanından Gaziantep'e Uçuyoruz.Gaziantepte rehberimiz ve aracımızı bizi karşılıyor.Ardından sabah kahvaltısı için restaurantımıza geçiyoruz.(EXTRA)Kahvaltımızın ardından Zeugma Mozaik Müzesine geçiyoruz burada rehberimizin anlatımlarını dinledikten sonra çıkıyoruz ve bir sonraki noktamız olan Antep Kalesi Almacı Pazarı Bakırcılar Çarşısı Gümrük Han Baharatçılar Çarşısı Geziyoruz ve rehberimizin anlatımlarını dinliyoruz.Ardından öğle yemeği için restauranta geçiyoruz.(Extra)Yemekten sonra alışveriş için vereceğimiz serbest zamanın ardından Halfeti'ye gitmek üzere Gaziantepten ayrılıyoruz.Halfeti de tekne turu yapmanızı tavsiye ediyoruz.(Extra)Tekne turumuzun ardından Şanlıurfa ya gitmek üzere yola çıkıyoruz.Urfada Direk Otelimize geçiyoruz.Sıra Gecesine katılmak isteyen misafirlerimizle rehberimizin belirlemiş olduğu saatte otelimizin lobisinde buluşuyoruz.

Konaklama:Grand Gülizar Otel-Güven Otel



2. Gün: Şanlıurfa-Harran-Göbeklitepe-Mardin

Sabah Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıyoruz.İlk olarak Balıklıgöl-Eyüp Peygamber-Urfa Çarşısı Alışverişlerimizi yaptıktan sonra Dünyanın orta noktası olarak bilinen Göbeklitepeye gidiyoruz burada rehberimizin anlatımlarını dinledikten sonra fotoğraflarımızı çekinip Harran Ovasına Karınca evlerini görmeye gidiyoruz.Burada bizi Mahmud Ağa karşılıyor ve bizleri Dünyanın ilk üniversitesi ve karınca evleri hakkında bilgilendiriyor.Buradaki ziyaretimizden sonra Mardin e Gitmek üzere yola çıkıyoruz.Eski Mardin Darül Zafran Manastırı Kasimiye Medresesi Mardin Ulucami ve Eski Mardin Sokaklarını Rehberimizden dinedikten sonra otelimize geçiyoruz.

Konaklama:Matiat Otel-Büyük Mardin Otel-Avesi Otel-Yay Grand Otel



3. Gün: Mardin-Midyat-Diyarbakır

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Midyat'a geçiyoruz.Burada Sıla Konağı ve Midyat Çarşısını Tel Kari Gümüş Sanatını keşfediyoruz.Burada yapacağımız alışverişler ardından Hasankeyf e geçiyoruz.Oradan Diyarbakır a Geçiyoruz.Burada Ongözlü Köprü Diyarbakır Kalesi 4ayaklı Minare Ulucami Sıtkı Tarhancı Evi görüp serbest zaman veriyoruz.Akşam Yemeğinin ardından Diyarbakır Hava Alanına Doğru Yola çıkıyoruz.Sizleri havaalanına bırakıp bir sonraki gezimizde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Dönüş Uçak Saatimiz 22:30 Türk Hava Yolları



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

-Gidiş Dönüş Türk Hava Yolları Uçak Bileti

-2 Gece Otel Konaklaması

-Otelde Alacağımız  2 Sabah Kahvaltısı

-Rehberlik Hizmeti

-Ulaşım-Transfer Hizmeti

-Seyahat Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

-1.gün Sabah Kahvaltısı

-Tüm Öğle Akşam Yemekleri

-Halfeti Tekne Turu

-Sıra Gecesi

-Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri



Notlar

İptal Şartları
Tatil Adası Turizm San.ve Tic. Ltd.Şti
Kayhan Mahallesi İnegöl Çarşısı No:14 Osmangazi/Bursa
02242240603


Bu çıktı 19.04.2024 21:02 tarihinde verilmiştir. Tatil Adası Turizm San.ve Tic. Ltd.Şti tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.